Starskin: Exfoliating Foot Mask



Dnes pro Vás mám recenzi produktu od značky Starskin. O jejich maskách jsem již psala tady a tedy asi nemusím zdůrazňovat, že se jedná o americkou kosmetickou značku, jenž se specializuje na plátýnkové masky, které jsou plné luxusních a výživných aktivních látek. Tentokrát se ke mně ale dostala maska na nohy. Ano plátýnková maska na nohy, která vypadá jako ponožky, jenž na nohy nasadíte a pak hodinu necháte působit. Firma vyrábí dva druhy těchto masek na chodidla a kromě výživné verze nabízí i tuto dvouvrstvou exfoliační masku. Ta odstraňuje odumřelou kůži a ztvrdlé části nohou a to bez fyzické námahy a to díky 35 přírodním složkám.


Jak to celé probíhá? Jednoduše si před aplikací omyjete chodidla vodou a osušíte je. Pak z pytlíku vyndáme "ponožky" a nůžkami je od sebe oddělíme. Když ponožky nasadíte, pomocí samolepících proužků upevníte igelit k nohám, takže ponožky hezky drží. Pak si dejte relax, nohy nahoru a knížku do rukou a počkejte alespoň hodinu. Po odstranění ponožek se nohy opláchnou teplou vodou a osuší. Po tomto procesu by se na nohy neměl aplikovat žádný krém alespoň týden. Okamžitého efektu se nedočkáte. Musíte počkat zhruba týden, někdo i deset dní. Po této době se pokožka na nohou začne olupovat. A jakože vážně hodně. Nohy vypadají ošklivě a rozhodně nedoporučuji masku aplikovat, když máte jít na nějakou událost, nebo v létě kdy nohy vystavujete v sandálcích. Podle mě je maska skvělá právě před a po letních měsících. Musím říct, že je rozhodně účinná a díky obsaženým kyselinám svou práci splnila. Po dvou týdnech od aplikace, kdy olupování ustoupilo jsem měla chodidla jako ještě nikdy předtím. Masku budu rozhodně kupovat pravidelně právě po létě, kdy moje nohy vypadají vyřízeně. Za sebe dávám palec nahoru a rozhodně doporučuji!


Masku zakoupíte v síti parfumerií Douglas a nebo třeba na jejich e-shopu. Stojí 269,- a myslím si, že ušetří návštěvu pedikérky, nebo nudné drhnutí pemzou. Děkuji PR zastoupení Douglas, za parádní nevšední produkt k testování a především za radu, abych produkt nezkoušela před nějakou událostí. Tip se vážně hodil!

Jak pečujete o chodidla?

2 komentáře:

Děkuji za vaše milé komentáře :-)